Wij zijn vanaf hemelvaart op donderdag 9 mei tot maandag 13 mei gesloten.

logo

Transport & Verhuur

transport en verhuur

Containers

Transport en verhuur van schrootcontainers

Lion Metals verhuurt en plaatst schrootcontainers in verschillende volumes waardoor oude metalen snel en makkelijk zijn af te voeren.

Geld terug
In de meeste gevallen krijgt u er zelfs geld voor terug, omdat het schroot weer bij Lion Metals wordt ingenomen. Door per telefoon bij ons een container te bestellen krijgt u zo snel mogelijk een schrootcontainer van het door u gewenste formaat geplaatst. In de schrootcontainer mogen alle soorten metaal, behoudens vervuilde metalen, worden afgevoerd.

Wanneer de schrootcontainer vol is, belt u ons en wordt deze bij u opgehaald. Op basis van de inhoud van de container ontvangt u in de meeste gevallen een leuk bedrag.

Levering
Als u de container op werkdagen voor 08.00 uur bestelt, zal deze over het algemeen de volgende dag bij u worden afgeleverd. Indien gewenst, kunnen wij de container ook met spoed plaatsen.

Wat mag er WEL in

Wat mag er NIET in

Vergunningen

In de meeste gevallen is voor het plaatsen van een schrootcontainer geen vergunning nodig. Dit is echter anders wanneer u de container in een parkeerzone of langs een (drukke) openbare weg plaatst.

Aangezien u zelf verantwoordelijk bent voor de plaatsing op de afgesproken plaats is het raadzaam om bij de gemeente te informeren naar de ter plaatse geldende reglementen. Lion Metals is niet aansprakelijk voor eventuele boetes of voor kosten precariorechten.