Wij zijn deze zomervakantie gesloten van 5 tot 19 augustus.

logo

Lion Metals investeert in intern transport

Onlangs heeft Lion Metals een nieuwe Container Carrier in gebruik genomen.

Deze nieuwe Container Carrier type TT223, 4×2 is geleverd door Terberg Benschop in gebruik genomen. Deze Container Carrier is voorzien van een VDL Haakarmsysteem.

Terberg Benschop B.V. is fabrikant van speciale voertuigen en ontwikkelt en fabriceert voertuigen op maat, zoals terminal en RoRo-trekkers voor transport en distributie van trailers in havens, industrie en logistiek en road/rail-voertuigen die treinwagons rangeren op het spoor. 

Door het interne container transport met deze carrier af te regelen kunnen wij nog sneller en effici├źnter werken.  De vrachtwagens kunnen direct bij aankomst bij ons bedrijf hun container afzetten en hoeven niet te wachten totdat er plek is om de container te lossen.

Met de Terbergcontainer carrier worden de containers vervolgens gelost bij onze krachtige Lefort verschrotingsschaar.  Na verschroting van het materiaal worden hiermee de containers weer gevuld en door de container carrier weer op een dusdanige plek geplaats dat deze weer makkelijk door onze vrachtwagens opgepakt kunnen worden om afgevoerd te worden. 

Kortom: door de nieuwe container carrier kunnen we de verwerking en het transport van schroot nog verder optimaliseren.

Meer Nieuws